Jeg har en drøm...

Det er bare sekunder siden jeg anså meg ferdig med artikkelen om Russlands utrolige seier over Nederland og jeg sitter fortsatt litt lamslått av det jeg har sett.

Guus Hiddink – tenk om vi kunne lokke en sånn landslagstrener til Norge – har gjort en fantastisk jobb med det russiske landslaget. Men han skal nok ikke ha hele æren. Det er neppe hans fortjeneste at spillerne løper mer og raskere enn alle andre. Det er neppe hans fortjeneste at russisk fotball blomstrer under den nye økonomien. Og det er neppe hans fortjeneste at Andrej Arsjavin er blitt en av verdens beste fotballspillere.

Se for deg Arsjavin bak Fernando Torres og David Villa i stedet for Roman Pavlutsjenko! Det hadde det blitt mange mål av!

Før kampen sa Dick Advocaat at denne 27-åringen fra St. Petersburg lett hadde fått plass på det nederlandske laget. Jeg så Arsjavin mot Sverige, så jeg hadde ingen problemer med å tro på Advocaat, som er Arsjavins trener i Zenit, men etter kampen mot Nederland forstår jeg hvor lett Arsjavin hadde fått plass på Nederland.

Spørsmålet er hvor han får plass til høsten. Hvis Zenit krever 50 millioner dollar tipper jeg 10-20 europeiske toppklubber stiller seg i kø utenfor klubblokalene deres i St. Petersburg. Dessverre har neppe Liverpool råd til å bli med i kampen.

Så da blir det med drømmen – det å få se Arsjavin bak Fernando Torres.

Vist 258 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder